nyirvidek@nyvkk.hu 4400 Nyíregyháza, Árok u. 53. +36 42 507 238

Képzések

Vezetői készségek fejlesztése
  • Engedély száma: E-000795/2014/D023

Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés


Vezetői készségek fejlesztése

KIKNEK AJÁNLJUK?

A program elvégzését életkori megkötöttség nélkül, legalább általános iskolai végzettséggel rendelkezőknek ajánljuk, akik jellemzően valamely iskolai, munkahelyi, vagy egyéb közösség tagjai és a vezetői készségek fejlesztése iránt érdeklődnek - elsősorban közép- vagy felsővezetők.

MIT KÍNÁL A KÉPZÉS?

A képzésben részt vevők átfogó elméleti és gyakorlati tudást nyernek a különböző vezetői készségekről, viselkedésmódokról és azok hatásairól tekintettel a szervezetre és a munkatársakra, valamint saját élményű gyakorlatokon keresztül hatékonyabbá teszik a motiváló hatású viselkedési és kommunikációs készségüket. Megismerkednek a szervezet, mint rendszer működésével, azon belül a vezetői feladatokkal.

Meggyőződnek a vezetői készségek fejleszthetőségéről és mikroklímás körülmények között, elfogadó légkörben, negatív hatás nélkül gyakorolják a vezetői készségeiket.

Ajánló képzéseinkből
Microsoft Office a gyakorlatban Kezdő (Word)

A képzést kezdő felhasználók számára ajánljuk, akik rendelkeznek ugyan Windows ismeretekkel, de még nem használtak szövegszerkesztő programot, illetve ezen a téren csak minimális ismereteik vannak.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Csapatmunka fejlesztése

A résztvevők megismerik a csoportlélektani alapfogalmakat, a csoportok fejlődésének fázisait, a csoportfolyamatokat, a gyakran előforduló csoportjelenségeket, a csoportban kialakuló szerepeket és a csoportokon belül kialakuló rangsort, továbbá a vezető szerepét a csoport működésében. Megismeri a saját szerepét a csoportmunkában. Jártasságot szerez a csoportban kialakuló konfliktusok, problémák kezelésében

kalkuláció alatt
Megtekintés
Kommunikáció a segítő kapcsolatokban - Kommunikációs tréning

Az emberekkel való együttműködés ? különösen, ha a másik fél valamilyen problémával küzd ? megköveteli a szakembertől a helyzetnek megfelelő kommunikációs stílus megválasztását és alkalmazását. Ebben nyújt segítséget ez a tréning.

kalkuláció alatt
Megtekintés
IKER 1. Első lépések a digitális világba

A képzési program fő célja a digitális kulcskompetencia fejlesztése, a digitális társadalomhoz való tartozással kapcsolatos igények megalapozása, pozitív attitűd kialakítása a digitális eszközök irányába.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Microsoft Office a gyakorlatban Haladó (PowerPoint)

Haladó szintű Microsoft PowerPoint 2010 tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik már készítettek önállóan prezentációt és szeretnének olyan ismeretekhez jutni, amelyek révén képesek bemutatókhoz, termék-ismertetőkhöz vagy oktatáshoz kapcsolódó színvonalas prezentációs anyagot készíteni s az előadást élvezetesebbé, szemléletesebbé tenni a Microsoft PowerPoint 2010 által nyújtott szolgáltatásokkal, előadói eszközökkel.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Villámvédelmi felülvizsgáló

Épületek, építmények külső és belső villámvédelmi berendezéseinek szabvány illetve dokumentáció szerinti kialakításának, megfelelő műszaki állapotának szemrevételezéses és műszeres ellenőrzése, az ellenőrzés eredményének dokumentálása.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés