nyirvidek@nyvkk.hu 4400 Nyíregyháza, Árok u. 53. +36 42 507 238

Képzések

Szervezetfejlesztés
  • Engedély száma: E-000795/2014/D021

Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés


Szervezetfejlesztés

Megismerik saját szerepüket a szervezeti kultúra kialakításában, változásában és a szervezetben kialakuló konfliktusok, problémák kezelésében. Megismerik a fejlesztés eredményességét befolyásoló alapvető tevékenységeket és képessé válnak alkalmazásukra.

KIKNEK AJÁNLJUK?

A program elvégzését életkori megkötöttség nélkül elsősorban közép- vagy felsővezetők részére ajánljuk, akik jellemzően valamely iskolai, munkahelyi, vagy egyéb közösség tagjai és a szervezetfejlesztés iránt érdeklődnek.

MIT KÍNÁL A TANFOLYAM?

A képzésben részt vevők átfogó elméleti és gyakorlati tudást nyernek szervezetfejlesztés fogalmáról, a szervezet működéséről, fejlesztésének lépéseiről, a munkatársak csapattá alakulásáról. A szervezetben zajló történések mélyebb megértésével képesek lesznek saját szervezeten belül megfogalmazni a fejlesztés céljait, és a tudatosan alkalmazott fejlesztő tevékenységeken keresztül a szervezet működését optimalizálni.

 

Ajánló képzéseinkből
A tudatos testhasználat alapjai

A képzés segítséget kíván nyújtani a gyermekekkel hivatásszerűen foglalkozók számára a tudatos testhasználat elsajátításához.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Villámvédelmi felülvizsgáló

Épületek, építmények külső és belső villámvédelmi berendezéseinek szabvány illetve dokumentáció szerinti kialakításának, megfelelő műszaki állapotának szemrevételezéses és műszeres ellenőrzése, az ellenőrzés eredményének dokumentálása.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Stressz-kezelés

A résztvevők megismerik a stressz fogalmát, felismerik a stressz és a kiégés ismertetőjeleit, keletkezésének különféle formáit saját életükben. Megismerik a stressz emberi szervezetet befolyásoló hatását, fejlődési fázisait, a munkahelyi tartós stressz egyénre és a munkahelyi szervezetre gyakorolt hatásait.

kalkuláció alatt
Megtekintés
IKER 2. Önállóan használom az informatikai eszközömet

A képzési program fő célja a digitális kulcskompetencia fejlesztése, a digitális társadalomhoz való tartozással kapcsolatos igények megalapozása, pozitív attitűd kialakítása a digitális eszközök irányában.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Microsoft Office a gyakorlatban Haladó (PowerPoint)

Haladó szintű Microsoft PowerPoint 2010 tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik már készítettek önállóan prezentációt és szeretnének olyan ismeretekhez jutni, amelyek révén képesek bemutatókhoz, termék-ismertetőkhöz vagy oktatáshoz kapcsolódó színvonalas prezentációs anyagot készíteni s az előadást élvezetesebbé, szemléletesebbé tenni a Microsoft PowerPoint 2010 által nyújtott szolgáltatásokkal, előadói eszközökkel.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Munkavállalás elősegítése

A képzésben résztvevők alapismereteket szereznek a munkaerő-piac működéséről és az álláskeresés technikáiról, valamint fejleszthetik kommunikációs készségeiket miáltal nagyobb eséllyel létesíthetnek munkaviszonyt.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés