nyirvidek@nyvkk.hu 4400 Nyíregyháza, Árok u. 53. +36 42 507 238

Képzések

Szervezetfejlesztés
  • Engedély száma: E-000795/2014/D021

Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés


Szervezetfejlesztés

Megismerik saját szerepüket a szervezeti kultúra kialakításában, változásában és a szervezetben kialakuló konfliktusok, problémák kezelésében. Megismerik a fejlesztés eredményességét befolyásoló alapvető tevékenységeket és képessé válnak alkalmazásukra.

KIKNEK AJÁNLJUK?

A program elvégzését életkori megkötöttség nélkül elsősorban közép- vagy felsővezetők részére ajánljuk, akik jellemzően valamely iskolai, munkahelyi, vagy egyéb közösség tagjai és a szervezetfejlesztés iránt érdeklődnek.

MIT KÍNÁL A TANFOLYAM?

A képzésben részt vevők átfogó elméleti és gyakorlati tudást nyernek szervezetfejlesztés fogalmáról, a szervezet működéséről, fejlesztésének lépéseiről, a munkatársak csapattá alakulásáról. A szervezetben zajló történések mélyebb megértésével képesek lesznek saját szervezeten belül megfogalmazni a fejlesztés céljait, és a tudatosan alkalmazott fejlesztő tevékenységeken keresztül a szervezet működését optimalizálni.

 

Ajánló képzéseinkből
Haladó Linux tanfolyam

A résztvevők olyan alkalmazásokkal ismerkedhetnek meg, amelyekkel elvégezhető a szerverek kialakítása, és diagnosztikai vizsgálatai.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Kezdő Windows rendszerépítés és rendszerfelügyelet

A Microsoft Windows a világ legelterjedtebb operációs rendszere, amely nem csak az otthonokban, de munkahelyi hálózatok esetében is a legnépszerűbb választás. Tanfolyamunkon az alapoktól kezdve ismerkedünk meg a szerveroldali Windows telepítésével, és az alapvető adminisztrációs beállításokkal. A kurzus végére a hallgató képes lesz önállóan egy Windows-alapú kiszolgáló felállítására és karbantartására, a rendszerfelügyelet ellátására.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Munkavállalás elősegítése

A képzésben résztvevők alapismereteket szereznek a munkaerő-piac működéséről és az álláskeresés technikáiról, valamint fejleszthetik kommunikációs készségeiket miáltal nagyobb eséllyel létesíthetnek munkaviszonyt.

kalkuláció alatt
Megtekintés
PLC programozó

A PLC egy programozható vezérlő. Egy készülék mikroprocesszorral (esetleg mikro-vezérlővel) ki és bemenetekkel, kommunikációs porttal. Elsősorban az iparban, gépek, berendezések, gyártósorok vezérlésére használják. Az oktatás a Mitsubishi FX3G szériáján történik, ami rendkívül jól működő; a Mitsubishi által folyamatosan fejlesztett licenszes szoftverrel, programozható bármilyen PLC nyelven.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Képzés hatékonyságának növelése

A felnőttképzésben résztvevők képzési hatékonyságának növelése a tanulási technikák megismertetésével, a tanulási motiváció növelésével.

kalkuláció alatt
Megtekintés
A tudatos testhasználat alapjai

A képzés segítséget kíván nyújtani a gyermekekkel hivatásszerűen foglalkozók számára a tudatos testhasználat elsajátításához.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés