nyirvidek@nyvkk.hu 4400 Nyíregyháza, Árok u. 53. +36 42 507 238

Képzések

Szervezetfejlesztés
  • Engedély száma: E-000795/2014/D021

Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés


Szervezetfejlesztés

Megismerik saját szerepüket a szervezeti kultúra kialakításában, változásában és a szervezetben kialakuló konfliktusok, problémák kezelésében. Megismerik a fejlesztés eredményességét befolyásoló alapvető tevékenységeket és képessé válnak alkalmazásukra.

KIKNEK AJÁNLJUK?

A program elvégzését életkori megkötöttség nélkül elsősorban közép- vagy felsővezetők részére ajánljuk, akik jellemzően valamely iskolai, munkahelyi, vagy egyéb közösség tagjai és a szervezetfejlesztés iránt érdeklődnek.

MIT KÍNÁL A TANFOLYAM?

A képzésben részt vevők átfogó elméleti és gyakorlati tudást nyernek szervezetfejlesztés fogalmáról, a szervezet működéséről, fejlesztésének lépéseiről, a munkatársak csapattá alakulásáról. A szervezetben zajló történések mélyebb megértésével képesek lesznek saját szervezeten belül megfogalmazni a fejlesztés céljait, és a tudatosan alkalmazott fejlesztő tevékenységeken keresztül a szervezet működését optimalizálni.

 

Ajánló képzéseinkből
Hegesztő

Fém alkatrészek hegesztését és vágását végzi villamos ív, illetve fémolvasztásos vágásra vagy egybe- olvasztásra szolgáló más hőforrások segítségével.

kalkuláció alatt
Megtekintés
PLC programozó

A PLC egy programozható vezérlő. Egy készülék mikroprocesszorral (esetleg mikro-vezérlővel) ki és bemenetekkel, kommunikációs porttal. Elsősorban az iparban, gépek, berendezések, gyártósorok vezérlésére használják. Az oktatás a Mitsubishi FX3G szériáján történik, ami rendkívül jól működő; a Mitsubishi által folyamatosan fejlesztett licenszes szoftverrel, programozható bármilyen PLC nyelven.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló

Erősáramú villamos berendezések hibavédelmi (érintésvédelmi) rendszerének szabvány szerinti kialakításának, megfelelő műszaki állapotának szemrevételezéses és műszeres ellenőrzése, az ellenőrzés eredményének dokumentálása.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Közművelődési szakember I.

A képzésben résztvevők elsajátítják a közművelődési intézmények és szervezetek szolgáltatásaihoz szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket. Képessé válnak vezetési, jogi, gazdasági ismeretek alkalmazására, a kulturális menedzsment működtetésére, valamint a kulturális rendezvényszervezés gyakorlatának magas szintű alkalmazásával hatékonyak lehetnek a kulturális turizmus és fesztiválszervezés terén.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Kezdő Windows rendszerépítés és rendszerfelügyelet

A Microsoft Windows a világ legelterjedtebb operációs rendszere, amely nem csak az otthonokban, de munkahelyi hálózatok esetében is a legnépszerűbb választás. Tanfolyamunkon az alapoktól kezdve ismerkedünk meg a szerveroldali Windows telepítésével, és az alapvető adminisztrációs beállításokkal. A kurzus végére a hallgató képes lesz önállóan egy Windows-alapú kiszolgáló felállítására és karbantartására, a rendszerfelügyelet ellátására.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Microsoft Office a gyakorlatban Haladó (Excel)

Ezt a szintű Excel tanfolyamot olyan felhasználóknak szánjuk, akik már ismerik a Microsoft Excel alapok című tanfolyam anyagát, s munkájukhoz használják is a táblázatkezelő programot.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés