nyirvidek@nyvkk.hu 4400 Nyíregyháza, Árok u. 53. +36 42 507 238

Képzések

PHP, MySQL kezdő tanfolyam
  • Engedély száma: E-000795/2014/D019

Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés


PHP, MySQL kezdő tanfolyam

KIKNEK AJÁNLJUK?

Aki kíváncsi, hogy hogyan építhet fel önállóan egy komplex rendszert a tervezéstől a megvalósításig. Aki szeretne jól strukturált, könnyen karbantartható, informatív, adatbázis-vezérelt oldalakat, web alkalmazásokat készíteni.

MIT KÍNÁL A TANFOLYAM?

PHP nyelv alapfokú ismerete, programkódok értelmezése, sablonkódok testreszabása, alapvető MySQL adatbázis-műveletek (CRUD), táblatervezés.

Tananyageségek: PHP, MySQL kezdő tanfolyam

A képzés óraszáma (elmélet+gyakorlat): 30 óra (10+20)

Bemeneti feltétel: érettségi

Ajánló képzéseinkből
IKER 2. Önállóan használom az informatikai eszközömet

A képzési program fő célja a digitális kulcskompetencia fejlesztése, a digitális társadalomhoz való tartozással kapcsolatos igények megalapozása, pozitív attitűd kialakítása a digitális eszközök irányában.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Haladó Windows rendszerépítés és rendszerfelügyelet

A Windows Server 2012 R2-ben mindent megtalálható, amire egy tipikus környezetben szükség van: címtár, jogosultságkezelés, megosztások, távoli munkavégzés, webszerver, mentés. A képzés résztvevői a Windows 2012 R2 alapismeretétől (szerepkörök, képességek, szolgáltatások) a kiszolgáló a helyes beüzemeléséig jutnak el.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Haladó Linux tanfolyam

A résztvevők olyan alkalmazásokkal ismerkedhetnek meg, amelyekkel elvégezhető a szerverek kialakítása, és diagnosztikai vizsgálatai.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Demencia gondozó

Szakképesítés száma: 09214001

kalkuláció alatt
Megtekintés
Kommunikáció a segítő kapcsolatokban - Kommunikációs tréning

Az emberekkel való együttműködés ? különösen, ha a másik fél valamilyen problémával küzd ? megköveteli a szakembertől a helyzetnek megfelelő kommunikációs stílus megválasztását és alkalmazását. Ebben nyújt segítséget ez a tréning.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Microsoft Office a gyakorlatban Kezdő (Excel)

Ezt a szintű Excel tanfolyamot azoknak szánjuk, akik nem rendelkeznek rendszerezett ismerettel vagy még nem dolgoztak az Excel programban, de szeretnék elsajátítani a táblázatkezelés alapjait.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés