nyirvidek@nyvkk.hu 4400 Nyíregyháza, Árok u. 53. +36 42 507 238

Képzések

Közösségfejlesztő animátor
 • Engedély száma: E-000795/2014/A015

Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés


Közösségfejlesztő animátor OKJ 53 345 01 tanfolyam

A résztvevő a képzés végén képes lesz:

 • megismerni a megbízók elvárásait
 • azonosítani a helyi potenciális partnereket és kapcsolatrendszert kiépíteni
 • feltárni a helyi társadalmi szükségleteket, felkutatni a hely, történeti, szociológiai,
 • statisztikai, forrásokat
 • bátorítani a helyi cselekvési szándékokat,a közösségi együttműködést
 • megszervezni a kezdeményezők első körét
 • segíteni a lakossági, intézményi részvételt
 • hálózatot építeni az aktív helyi polgárokból
 • az aktivizált emberekkel közösen helyi közösségi-kulturális fejlesztési tervet összeállítani
 • a közösségi munka folyamatát, feltételeit megszervezni
 • gondoskodni a folyamat adatainak rögzítéséről
 • segíteni a helyi nyilvánosság fórumait
 • tanulmányutat, tapasztalatcserét szervezni
 • képzési motivációkat ösztönözni
 • segíteni a helyi képzési program összeállítását és megszervezését

Oktatott modulok:  

10751-12    Közösségfejlesztő animátor tevékenységei

Ajánló képzéseinkből
Csapatmunka fejlesztése

A résztvevők megismerik a csoportlélektani alapfogalmakat, a csoportok fejlődésének fázisait, a csoportfolyamatokat, a gyakran előforduló csoportjelenségeket, a csoportban kialakuló szerepeket és a csoportokon belül kialakuló rangsort, továbbá a vezető szerepét a csoport működésében. Megismeri a saját szerepét a csoportmunkában. Jártasságot szerez a csoportban kialakuló konfliktusok, problémák kezelésében

kalkuláció alatt
Megtekintés
Utazásügyintéző

A képzésben részt vevő a részszakképesítés megszerzésével képes lesz turisztikai desztinációk termékeit kínálni és népszerűsíteni a turisztikai erőforrások ismeretében. Képes lesz utazásközvetítői tevékenységet végezni, valamint informatikai programok használatával értékesítést ellátni, szakmai kapcsolatokat fenn tartani a turisztikai szolgáltatókkal, alapvető pénzügyi műveleteket végezni, teljes körű információt nyújtani a magyarországi turisztikai szolgáltatásokról, közreműködni a turisztikai vállalkozás egyéb szolgáltatásainak közvetítésében.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Szervezetfejlesztés

A résztvevők megismerik a gazdaságpszichológiai alapfogalmak közül a szervezetfejlesztés fogalomkörét, a szervezeti kultúra különböző típusait; a közös értékeken alapuló szervezet működésének jellemzőit, jártasságot szereznek felismerésükben.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Közművelődési szakember I.

A képzésben résztvevők elsajátítják a közművelődési intézmények és szervezetek szolgáltatásaihoz szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket. Képessé válnak vezetési, jogi, gazdasági ismeretek alkalmazására, a kulturális menedzsment működtetésére, valamint a kulturális rendezvényszervezés gyakorlatának magas szintű alkalmazásával hatékonyak lehetnek a kulturális turizmus és fesztiválszervezés terén.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Kezdő Linux tanfolyam

A képzés betekintést nyújt a világ legszélesebb körben használt nyílt forráskódú operációs rendszerének világába, teljesen az alapoktól kezdve. A képzésben résztvevők olyan operációs rendszerek és disztribúcióik történetével ismerkedhetnek meg, amelyekkel nem csak a felhasználók számára misztikus szuperszámítógépekben, de a mára már életünk részévé vált okos telefonokban, órákban, GPS-ben is remek szolgálatot tesznek. Ezek egyike az Ubuntu, az egyik legnépszerűbb vállalati és szerver operációs rendszer, amely az otthoni számítógép felhasználók körében is elterjedt. A képzés elvégzők olyan értő és tudatos Linux felhasználóvá válhatnak, hogy nem fog gondot okozni a kényelmes és problémamentes használat.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Számítógépes műszaki rajzoló

A számítógépes műszaki rajzoló a tervezővel történt egyeztetés szerint, szabadkézi vázlatok, mérések és egyéb adatok alapján tervdokumentációkat, műszaki rajzokat szerkeszt és rendszerez. Gépek és berendezések, valamint építészeti, építési beruházások tervezési és gyártási dokumentációit, kiviteli rajzait ábrázolja háromdimenziós modellek, illetve számítógépes szoftverek, tervezőprogramok (CAD) révén.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés