nyirvidek@nyvkk.hu 4400 Nyíregyháza, Árok u. 53. +36 42 507 238

Képzések

Kiégés-kezelés
  • Engedély száma: E-000795/2014/D012

Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés


Kiégés-kezelés

Megismerik a munkahelyi tartós stressz egyénre és a munkahelyi szervezetre gyakorolt hatásait. Betekintést nyernek a különböző kiégés elleni módszerekbe, és jártasságot szereznek a megelőzés szintjei esetében a szinteknek megfelelő kezelési lehetőségeiben.Betekintést nyernek a különböző kiégés elleni módszerekbe; megismerik a kiégéssel szembeni sérülékenység, megküzdés szemléletét és gyakorlati lehetőségeit, az egészség megőrzésének módszereit, a társas támogatás és pszichológiai immunrendszer működését.

KIKNEK AJÁNLJUK?

A program elvégzését életkori megkötöttség nélkül, legalább általános iskolai végzettséggel rendelkezőknek ajánljuk, jellemzően a kiégés megelőzésében érdekelt személyek, segítő foglalkozásúak (köztük pedagógusok és a pedagógiai munkát segítő munkatársak, a szociális, egészségi vállalkozási szférában dolgozók) számára.

MIT KÍNÁL A KÉPZÉS?

A résztvevők megismerik a kiégés fogalmát, jelenségeit, beleértve pozitív és negatív aspektusait, a kiégés szakaszait. Átgondolják saját személyes és szakmai szerepeiket, tegyék tudatossá saját rizikó faktoraikat. Képesek lesznek személyes preferenciáik alapján azonosítani a stressz csökkentésnek lehetőségeit. Szemléletmódjukban nyitottabbá válnak, az interaktív és reflektív tanulás napi gyakorlatára motiváltakká válnak. Különböző technikákat ismernek meg, melyeket a hétköznapokban is tudnak majd alkalmazni. Személyes és interperszonális kompetenciáik bővülnek a hatékony megküzdés terén. Képessé válnak védőfaktorok azonosítására, amelyek segítenek, hogy testi-lelki egészségüket megőrizzék.

Felismerik, hogy szakmai személyiségük megismerése és fejlődése szakmai tudatosságot fokozhatja.

Ajánló képzéseinkből
Microsoft Office a gyakorlatban Kezdő (Word)

A képzést kezdő felhasználók számára ajánljuk, akik rendelkeznek ugyan Windows ismeretekkel, de még nem használtak szövegszerkesztő programot, illetve ezen a téren csak minimális ismereteik vannak.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Kommunikáció a segítő kapcsolatokban - Kommunikációs tréning

Az emberekkel való együttműködés ? különösen, ha a másik fél valamilyen problémával küzd ? megköveteli a szakembertől a helyzetnek megfelelő kommunikációs stílus megválasztását és alkalmazását. Ebben nyújt segítséget ez a tréning.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Töltőállomás-kezelő

Szakképesítés száma: 04163017

kalkuláció alatt
Megtekintés
Microsoft Office a gyakorlatban Kezdő (Excel)

Ezt a szintű Excel tanfolyamot azoknak szánjuk, akik nem rendelkeznek rendszerezett ismerettel vagy még nem dolgoztak az Excel programban, de szeretnék elsajátítani a táblázatkezelés alapjait.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Stressz-kezelés

A résztvevők megismerik a stressz fogalmát, felismerik a stressz és a kiégés ismertetőjeleit, keletkezésének különféle formáit saját életükben. Megismerik a stressz emberi szervezetet befolyásoló hatását, fejlődési fázisait, a munkahelyi tartós stressz egyénre és a munkahelyi szervezetre gyakorolt hatásait.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Változásmenedzsment

A résztvevők megismerik a szervezeten belüli változás alapfogalmait, a szervezetek fejlődésének fázisait. Megismerik a szervezet küldetéstudat és a jövőkép fogalmait; a változás szükségességének felismerése mellett saját szerepüket a szervezeti jövőkép kialakításában. Felismerik az elért változásokat és képessé válnak a következő változások előkészítésére, a folyamatos fejlesztésre.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés