nyirvidek@nyvkk.hu 4400 Nyíregyháza, Árok u. 53. +36 42 507 238

Képzések

Kezdő Windows rendszerépítés és rendszerfelügyelet
  • Engedély száma: E-000795/2014/D011

Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés


Kezdő Windows rendszerépítés és rendszerfelügyelet

KIKNEK AJÁNLJUK?

Azok számára, akik Windows-alapú rendszerek üzemeltetésével szeretnének foglalkozni a jövőben. Az olyan kezdő, üzemeltetés iránt érdeklődők számára, akik teljesen az alapoktól szeretnének megismerkedni az operációs rendszer menedzselésével. Olyan rendszergazdák számára, akik a régebbi típusú szerveroldali Windowsról való átállást tervezik, és naprakész ismereteket szeretnének szerezni a legfrissebb Windows Server üzemeltetésével kapcsolatban.

MIT KÍNÁL A TANFOLYAM?

A hallgatók elsajátíthatják mindazon ismereteket, amelyekkel önállóan üzemeltethetnek egy Windows Server alapú hálózatot. A Windows Server ismeretek mellett alapfokon sajátíthatják el a jogosultságkezelést, a Windowsos tartományi környezet, és az alapjául szolgáló címtár kezelését. 

 

Ajánló képzéseinkből
Microsoft Office a gyakorlatban Haladó (PowerPoint)

Haladó szintű Microsoft PowerPoint 2010 tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik már készítettek önállóan prezentációt és szeretnének olyan ismeretekhez jutni, amelyek révén képesek bemutatókhoz, termék-ismertetőkhöz vagy oktatáshoz kapcsolódó színvonalas prezentációs anyagot készíteni s az előadást élvezetesebbé, szemléletesebbé tenni a Microsoft PowerPoint 2010 által nyújtott szolgáltatásokkal, előadói eszközökkel.

kalkuláció alatt
Megtekintés
PLC programozó

A PLC egy programozható vezérlő. Egy készülék mikroprocesszorral (esetleg mikro-vezérlővel) ki és bemenetekkel, kommunikációs porttal. Elsősorban az iparban, gépek, berendezések, gyártósorok vezérlésére használják. Az oktatás a Mitsubishi FX3G szériáján történik, ami rendkívül jól működő; a Mitsubishi által folyamatosan fejlesztett licenszes szoftverrel, programozható bármilyen PLC nyelven.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Villámvédelmi felülvizsgáló

Épületek, építmények külső és belső villámvédelmi berendezéseinek szabvány illetve dokumentáció szerinti kialakításának, megfelelő műszaki állapotának szemrevételezéses és műszeres ellenőrzése, az ellenőrzés eredményének dokumentálása.

kalkuláció alatt
Megtekintés
IKER 1. Első lépések a digitális világba

A képzési program fő célja a digitális kulcskompetencia fejlesztése, a digitális társadalomhoz való tartozással kapcsolatos igények megalapozása, pozitív attitűd kialakítása a digitális eszközök irányába.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Microsoft Office a gyakorlatban Kezdő (Excel)

Ezt a szintű Excel tanfolyamot azoknak szánjuk, akik nem rendelkeznek rendszerezett ismerettel vagy még nem dolgoztak az Excel programban, de szeretnék elsajátítani a táblázatkezelés alapjait.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Töltőállomás-kezelő

Szakképesítés száma: 04163017

kalkuláció alatt
Megtekintés
Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés