nyirvidek@nyvkk.hu 4400 Nyíregyháza, Árok u. 53. +36 42 507 238

Képzések

Haladó Linux tanfolyam
  • Engedély száma: E-000795/2014/D008

Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés


Haladó Linux tanfolyam

A Linux egy nyílt forráskódú operációs rendszer, a szabad szoftverek egyik legismertebbje. A mellette szóló főbb előnyök a biztonság és a stabilitás. Ez többek közt a nyílt forráskódnak köszönhető, és a folyamatos hibajavítás. Másik előnye, hogy rendkívül jól testreszabható, ezért elszaporodtak a különféle Linux-disztribúciók, amelyek különféle szempontok alapján összeválogatott csomagok. Webszerverek esetében a legmeghatározóbb operációs rendszer, de a fejlesztés területén, és a személyi számítógépeken is egyre elterjedtebb.

KIKNEK AJÁNLJUK?

A tanfolyam ideális tudásanyagot nyújt azok számára, akik leendő rendszerüzemeltetők, rendszergazdák, de a Windows szerverüzemeltetőknek is hasznára válik. Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne megismerkedni egy otthon és a munkában is egyre nagyobb teret hódító és könnyedén hozzáférhető, praktikus operációs rendszer használatával, és annak, aki szeretne biztosan mozogni munkája során a Linux világában.

MIT KÍNÁL A TANFOLYAM?

A résztvevők olyan alkalmazásokkal ismerkedhetnek meg, amelyekkel elvégezhető a szerverek kialakítása, és diagnosztikai vizsgálatai. Olyan tudásanyagot kaphatnak, amellyel könnyedén telepíthetnek futtatókörnyezetet saját vagy vállalati weboldalak, adatbázisok számára. A képzés során azt is megtanulhatják, hogy mi mindenre használható a VPN.

Ajánló képzéseinkből
Csapatmunka fejlesztése

A résztvevők megismerik a csoportlélektani alapfogalmakat, a csoportok fejlődésének fázisait, a csoportfolyamatokat, a gyakran előforduló csoportjelenségeket, a csoportban kialakuló szerepeket és a csoportokon belül kialakuló rangsort, továbbá a vezető szerepét a csoport működésében. Megismeri a saját szerepét a csoportmunkában. Jártasságot szerez a csoportban kialakuló konfliktusok, problémák kezelésében

kalkuláció alatt
Megtekintés
Microsoft Office a gyakorlatban Haladó (Excel)

Ezt a szintű Excel tanfolyamot olyan felhasználóknak szánjuk, akik már ismerik a Microsoft Excel alapok című tanfolyam anyagát, s munkájukhoz használják is a táblázatkezelő programot.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Microsoft Office a gyakorlatban Haladó (PowerPoint)

Haladó szintű Microsoft PowerPoint 2010 tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik már készítettek önállóan prezentációt és szeretnének olyan ismeretekhez jutni, amelyek révén képesek bemutatókhoz, termék-ismertetőkhöz vagy oktatáshoz kapcsolódó színvonalas prezentációs anyagot készíteni s az előadást élvezetesebbé, szemléletesebbé tenni a Microsoft PowerPoint 2010 által nyújtott szolgáltatásokkal, előadói eszközökkel.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Vezetői készségek fejlesztése

A résztvevő megismeri a gazdaságpszichológiai alapfogalmak közül a vezetői készségek fogalomkörét, illetve az önismeret tartalmát, módjait és lépéseit, valamint a vezetői hatékonysághoz elengedhetetlen érzelmi intelligencia fogalmát, célját és működését. Megismeri a hatékony motiváció jellemzőit, hatásmechanizmusát és jártasságot szerez felismerésében és alkalmazásában. 

kalkuláció alatt
Megtekintés
Microsoft Office a gyakorlatban Kezdő (Excel)

Ezt a szintű Excel tanfolyamot azoknak szánjuk, akik nem rendelkeznek rendszerezett ismerettel vagy még nem dolgoztak az Excel programban, de szeretnék elsajátítani a táblázatkezelés alapjait.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Kommunikáció a segítő kapcsolatokban - Kommunikációs tréning

Az emberekkel való együttműködés ? különösen, ha a másik fél valamilyen problémával küzd ? megköveteli a szakembertől a helyzetnek megfelelő kommunikációs stílus megválasztását és alkalmazását. Ebben nyújt segítséget ez a tréning.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés