nyirvidek@nyvkk.hu 4400 Nyíregyháza, Árok u. 53. +36 42 507 238

Képzések

Haladó Linux tanfolyam
  • Engedély száma: E-000795/2014/D008

Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés


Haladó Linux tanfolyam

A Linux egy nyílt forráskódú operációs rendszer, a szabad szoftverek egyik legismertebbje. A mellette szóló főbb előnyök a biztonság és a stabilitás. Ez többek közt a nyílt forráskódnak köszönhető, és a folyamatos hibajavítás. Másik előnye, hogy rendkívül jól testreszabható, ezért elszaporodtak a különféle Linux-disztribúciók, amelyek különféle szempontok alapján összeválogatott csomagok. Webszerverek esetében a legmeghatározóbb operációs rendszer, de a fejlesztés területén, és a személyi számítógépeken is egyre elterjedtebb.

KIKNEK AJÁNLJUK?

A tanfolyam ideális tudásanyagot nyújt azok számára, akik leendő rendszerüzemeltetők, rendszergazdák, de a Windows szerverüzemeltetőknek is hasznára válik. Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne megismerkedni egy otthon és a munkában is egyre nagyobb teret hódító és könnyedén hozzáférhető, praktikus operációs rendszer használatával, és annak, aki szeretne biztosan mozogni munkája során a Linux világában.

MIT KÍNÁL A TANFOLYAM?

A résztvevők olyan alkalmazásokkal ismerkedhetnek meg, amelyekkel elvégezhető a szerverek kialakítása, és diagnosztikai vizsgálatai. Olyan tudásanyagot kaphatnak, amellyel könnyedén telepíthetnek futtatókörnyezetet saját vagy vállalati weboldalak, adatbázisok számára. A képzés során azt is megtanulhatják, hogy mi mindenre használható a VPN.

Ajánló képzéseinkből
Microsoft Office a gyakorlatban Haladó (Word)

A képzést azoknak a Word programban már némi jártasságot szerzett érdeklődőknek ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a program magasabb szintű szolgáltatásait is.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Kezdő Linux tanfolyam

A képzés betekintést nyújt a világ legszélesebb körben használt nyílt forráskódú operációs rendszerének világába, teljesen az alapoktól kezdve. A képzésben résztvevők olyan operációs rendszerek és disztribúcióik történetével ismerkedhetnek meg, amelyekkel nem csak a felhasználók számára misztikus szuperszámítógépekben, de a mára már életünk részévé vált okos telefonokban, órákban, GPS-ben is remek szolgálatot tesznek. Ezek egyike az Ubuntu, az egyik legnépszerűbb vállalati és szerver operációs rendszer, amely az otthoni számítógép felhasználók körében is elterjedt. A képzés elvégzők olyan értő és tudatos Linux felhasználóvá válhatnak, hogy nem fog gondot okozni a kényelmes és problémamentes használat.

kalkuláció alatt
Megtekintés
IKER 2. Önállóan használom az informatikai eszközömet

A képzési program fő célja a digitális kulcskompetencia fejlesztése, a digitális társadalomhoz való tartozással kapcsolatos igények megalapozása, pozitív attitűd kialakítása a digitális eszközök irányában.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Microsoft Office a gyakorlatban Kezdő (Excel)

Ezt a szintű Excel tanfolyamot azoknak szánjuk, akik nem rendelkeznek rendszerezett ismerettel vagy még nem dolgoztak az Excel programban, de szeretnék elsajátítani a táblázatkezelés alapjait.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Változásmenedzsment

A résztvevők megismerik a szervezeten belüli változás alapfogalmait, a szervezetek fejlődésének fázisait. Megismerik a szervezet küldetéstudat és a jövőkép fogalmait; a változás szükségességének felismerése mellett saját szerepüket a szervezeti jövőkép kialakításában. Felismerik az elért változásokat és képessé válnak a következő változások előkészítésére, a folyamatos fejlesztésre.

kalkuláció alatt
Megtekintés
PHP, MySQL kezdő tanfolyam

A PHP általános szerveroldali szkriptnyelv dinamikus weblapok készítésére. Az első szkriptnyelvek egyike, amely külső fájl használata helyett HTML oldalba ágyazható. 

kalkuláció alatt
Megtekintés
Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés