nyirvidek@nyvkk.hu 4400 Nyíregyháza, Árok u. 53. +36 42 507 238

Képzések

Csapatmunka fejlesztése
  • Engedély száma: E-000795/2014/D007

Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés


Csapatmunka fejlesztése

KIKNEK AJÁNLJUK?

A program elvégzését életkori megkötöttség nélkül, legalább általános iskolai végzettséggel rendelkezőknek ajánljuk, akik jellemzően valamely iskolai, munkahelyi, vagy egyéb közösség tagjai és a csapatmunka iránt érdeklődnek.

MIT KÍNÁL A TANFOLYAM?

A képzésben részt vevők átfogó képet nyernek a „csapat” fogalmáról, fejlődési és működési törvényszerűségeiről, a csapat tagjainak egyedi jellemzőiről, a csoportban betöltött szerepéről. A közösségben zajló történések mélyebb megértésével képesek lesznek a csoportdinamikai erőket saját közösségük optimális működésének szolgálatába állítani.

 

Ajánló képzéseinkből
Demencia gondozó

Szakképesítés száma: 09214001

kalkuláció alatt
Megtekintés
IKER 1. Első lépések a digitális világba

A képzési program fő célja a digitális kulcskompetencia fejlesztése, a digitális társadalomhoz való tartozással kapcsolatos igények megalapozása, pozitív attitűd kialakítása a digitális eszközök irányába.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Haladó Linux tanfolyam

A résztvevők olyan alkalmazásokkal ismerkedhetnek meg, amelyekkel elvégezhető a szerverek kialakítása, és diagnosztikai vizsgálatai.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Konfliktuskezelés és mediáció

Akik munkájuk során sértettekkel, súlyos problémákkal küzdőkkel kerülnek kapcsolatba, szükségük van konfliktuskezelési, proaktív képességeik fejlesztése, a napjainkban egyre inkább ismertté és elismertté váló alternatív konfliktuskezelési technikák (mediáció, resztoráció) megismerésére, alkalmazására.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Kommunikáció a segítő kapcsolatokban - Kommunikációs tréning

Az emberekkel való együttműködés ? különösen, ha a másik fél valamilyen problémával küzd ? megköveteli a szakembertől a helyzetnek megfelelő kommunikációs stílus megválasztását és alkalmazását. Ebben nyújt segítséget ez a tréning.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Microsoft Office a gyakorlatban Haladó (Excel)

Ezt a szintű Excel tanfolyamot olyan felhasználóknak szánjuk, akik már ismerik a Microsoft Excel alapok című tanfolyam anyagát, s munkájukhoz használják is a táblázatkezelő programot.

kalkuláció alatt
Megtekintés
Képzés ára:
kalkuláció alatt
Jelentkezés